6 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  bouwkje
  terschelling

  hoi sanne .ik vindt je schilderij erg mooi .ik heb helaas je kunstwerk nog niet gezien .ik hoop dat je nog reacties krijgt van het mooie kunstwerk……..liefs mama

 2. bericht van  lars gerrits
  terschelling

  Ik vind je schilderij erg mooi.
  En ik hoop dat er meer mensen een reactie zetten.

 3. bericht van  Karin Goeman
  Drachten

  Hoi Sanne,

  Ik heb je schilderij gevonden bij de haven. Ik liep er langs en hij viel mij direct op. Ik vind hem prachtig. Jouw schilderij laat precies zien waarom ik Oerol zo geweldig vind. Hier op Oerol word ik altijd blij, vrij en speels van de sfeer en alle vrolijke mensen die ik tegenkom en de mooie dingen die ik zie.
  Lieve Sanne, mag ik jouw schilderij mee naar huis nemen om bij mij thuis op te hangen als herinnering aan Oerol?
  Als je hem graag terug wilt hebben laat het me dan weten. Ik ben tot en met zaterdag te vinden op het charterschip ‘De Arend’ (Ursusdokje) in de haven.

  Als je het goed vind en ik mag het schilderij mee naar huis nemen dan maak ik iets voor jou. Op mijn website http://www.touchables.nl vind je mijn e-mail adres. Als je mij jouw adres mailt dan stuur ik het naar je op.

  Liefs van Karin Goeman (ook kunstenaar)

 4. bericht van  marijke
  terschelling

  hoi sanne

  wat een mooi schilderij.jammer dat ik hem iet gevonden heb maar nu heeft iemand hem die er ook heel blij mee is en meschien krijg jij er ook wel wat moois voor terug.
  nou lieve nicht tot snel
  groetjes tante marijke

 5. bericht van  Baukje
  Drachten

  Hoi Sanne!
  Jouw schilderij staat bij Karin in haar kajuit en hier slaap ik ook. Zodoende heb je er nog een bewonderaar bij gekregen. Want jouw schilderij is zeker de moeite van bewonderen waard.
  Wat is ie mooi. De twee gordijnen, die ik er in zie, zijn zo opgengeslagen dat je meegenomen wordt achter Oeral aan. Wat een bewegende vrolijkheid. De kleuren, de diepte en vormen. Bijzonder!
  Groet en succes met je talenten.
  Baukje

 6. bericht van  opa en oma middenmeer
  middenmeer

  Lieve Sanne.we vonden je schilderij helemaal het einde de kleuren zijn geweldig en oma wil er graag als het mogelijk is een foto van en neemt deze dan mee naar de schildersclub om ermee te pronken .
  de gene die het schilderij heeft gevonden heeft wel heel veel geluk gehad , waren wij dat maar geweest ( Jammer ).
  je Opa en Oma uit Middenmeer

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Sanne – Oerol op Terschelling

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl