1. bericht van  Ilma la bella
    AMSTERDAM

Lieve lotte wat fijn dat je mee gedaan hebt aan het project, en wat heb je een mooi schilderij gemaakt !
    Wat jou binnenste binneste naar buiten bracht, en wat ik mocht vinden,…zomaar, mijn binnenste binnenste was daar ook over aan het fantaseren,…….Mijn hartje, mijn hartje waar zal ze heen drijven over deze wolken, en toen floep vond ik jou schilderij,.En weet je waar ? Zomaar tegen het standbeeld aan wat uitkijkt op het wat, daar bij het groenen strand, een soort van standbeeld wat gemaakt is voor de mensen die nooit meer terug keerden van de zee,……..
    Jou schilderij vind ik heel mooi,……is iedermens niet een hartje wat stilletjes droomt en denkt wie zal ik nu weer tegenkomen, wie zal mijn hartje vinden ?
    Dag lieve lotte, tot ziens misschien, als je mij wilt mailen of zien dat kan, en altijd welkom in amsterdam, liefs van mij (ilma) en joy,…..Maltezertje x

2. bericht van  Linde
    neede

Beste Lotte,

Ik ben Linde, en 8 jaar oud.
    Ik vind je schilderij heel mooi!
    We kwamen van een speeltuin en
    toen lag het op onze bagagedrager.
    Ik vond dat heel leuk!
    Ik vind het schilderij zo mooi dat ik het graag mee naar huis wil nemen.
    Mag dat?

Wil je mij terug mailen?

Groetjes, Linde Warfman

3. bericht van  annemarie

Ha Lotte, hier nog een bericht van de gelukkige vinders, met foto!

Beste lezer,

Zo vonden wij (mijn dochter en ik) het schilderij, onder de snelbinder van onze onderwaterfiets.
    We waren blij verrast, en we vonden het schilderij erg mooi. Mijn dochter wist gelijk: “Deze wil ik heel
    graag meenemen naar huis!”
    Voor het tweede jaar beleven wij Oerol samen. Heel bijzonder om met ons tweeën een
    weekje op te trekken, en dan ook nog op een inspirerend eiland als Terschelling tijdens de Oerol dagen….
    Het was alsof dit schilderij ons had weten uit te kiezen, het raakte ons gewoon.
    Wij danken de “doorgever” , en natuurlijk Lotte voor het maken van dit mooie schilderij.

Het schilderij is nu te bewonderen in Neede.
    Linde heeft bij het straatmuseum een bericht voor Lotte achtergelaten, wellicht komt er nog een vervolg
    op dit verhaal.

Hartelijke groeten,