Het Straatmuseum Het Straatmuseum blikt trots terug op alle schilderijen die zijn gemaakt het afgelopen jaar. Bedankt kunstenaars en ook vinders en internetbezoekers voor alle reacties!

Bekijk hier een korte docu van Teleac/NOT over het Straatmuseum op Oerol 2009!
Deze schilderijen reizen al een tijd rond: Laurens, Rick, ,Daan, Lois en die van Berend (een jaar al!)

1 bericht voor deze kunstenaar

1. bericht van  Heidi

Hallo Lars !

Ik heb je schilderij gekregen van een man op Westerkeyn. Dat was een verrassing ! Ik weet niet waar hij het heeft gevonden en waarom hij het aan mij heeft gegeven, maar ik vind het erg leuk om jou een briefje terug te schrijven.
    Het eerste wat in me opkwam, toen ik je schilderij bekeek, was Wicky de Viking. Dat is een tekenfilm figuurtje van vroeger,maar toen bedacht ik dat het vast een pakje drinken op pootjes moet zijn. Ik vind het een heel vrolijk schilderij ! Bedankt voor het maken !
    Groetjes Heidi

Laat een bericht achter voor
Kunstenaar Lars – De loopede Wicky