3 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Ger Noorland

  Beste TIJN,

  Toen ik zaterdagmiddag in jullie wijk fietste,werd ik aangeroepen door een jongen. Hij vertelde mij, dat er een schilderij in de tuin lag, waar hij voor stond. Hij bood
  mij dat stuk aan en vertelde mij, dat er op school een aktie was. Ik moest het schilderstuk meenemen en de maker een briefje schrijven.Ik heb het kunstwerk ( Robottinatus)meegenomen naar huis.Bij deze laat ik (op verzoek van jullie) een berichtje achter.Ik ga het schilderstuk weer ergens ander neerleggen. Ik vind het prachtig en ik hoop dat er nog veel meer leuke reakties komen op jouw creatie.

  Ger Noorland

 2. bericht van  Toon Taris
  Wijchen

  Hoi Tijn,

  … en hier een bericht van iemand anders. We vonden je kunstwerk ergens op straat hier in de Blauwe Hof, en ik denk dat ik wall-E zometeen weer ergens anders neerleg. Ik weet nog niet waar precies … leuk!

  groet

  Toon Taris

 3. bericht van  Rina Vos

  Hallo, TIJN eindelijk een reactie aan jou . Ik had jou kunstwerk gevonden in Nistelrode Bij v. Tlburg bij de ingang op’n vrijdag-ochtend geloof ik.
  Ik vond het geweldig dat ik dat zomaar had gevonden en nam het mee naar huis.
  Intussen kon ik er eigelijk geen afscheid meer van nemen en staat jouw kunststukje nog steeds bij ons in de huiskamer op een mooi plekje.
  Echter ik krijg steeds van mijn kinderen te horen : heb je dat schilderijtje.
  van Tijn gewoon gehouden? Dat is helemaal niet de bedoeling.
  Nee dat wist ik al lang maar ik was er zo blij mee dat ik het maar niet wilde missen.
  Maar vandaag is het zover en na plusm. 1 jaar bij mij mag het nu weg en zet ik het straks ergens in Ravenstein. Ik hoop dat je niet boos op me bent en nog bedankt ik vond het een leuke actie Rina.

 4. bericht van  Anoniem

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Tijn – Wallie

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl