3 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Aniek

  Hallo,

  wat een super mooie schilderij. Ik was aan t wandelen met mijn hond en zag hem staan, je hebt hem heel goed gemaakt onne met al die leuke kleuren

  Groetjes

 2. bericht van  Sandra
  Beuningen

  Hoi Onne,

  Wij waren uit eten in Langenboom. Wij liepen naar buiten en daar zie ik jou schilderij staan. Ik dacht ik neem hem mee en ga hem ergens anders neerzetten totdat iemand anders het weer vindt. Mensen die buiten een sigaret aan het roken waren keken wel een beetje raar, want die dachten wat neemt die vrouw nu mee.
  Je hebt het heel mooi gemaakt. Ik hoop dat nog heel veel mensen een berichtje voor je achterlaten. Ik zal het schilderij op een mooi plekje zetten waar veel mensen het kunnen zien.
  Leuk idee dit.

  Groetjes

 3. bericht van  Sandra
  Beuningen

  Hoi Onne,

  Ik heb je de vorige keer laten weten dat ik het schilderij op een mooi plekje zou zetten. Wij zijn het afgelopen weekend naar bungalowpark De Katjeskelder in Oosterhout(Brabant) geweest en daar heb ik jou schilderij voor ons huisje gezet. Diezelfde middag was hij een paar bomen verplaatst. Daarna was hij verdwenen. En gister toen we naar huis gingen zagen wij jou schilderij bij een andere bungalow staan. Ik hoop dat mensen hem weer meenemen.

  Groetjes

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Onne – Het vliegmuseum

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl