1. bericht van  hans
    Blauwe Hof

Ik heb het samen met Maren van 3 jaar bekeken. Zij vond de kleuren erg mooi, vooral de ‘lichte’ kleuren en oranje is haar lievelingskleur. Ze kon het schilderij ook sneller terugvinden in de hele tentoonstelling op het scherm. Ik vind dat Marjam het belangrijkste het dansende meisje – misschien Marjam zelf- wel mooi centraal heeft geplaatst”de dansende voetjes met een kleur die nergens anders in het schilderij voorkomt en ik vind dat het zonnetje er goed voor zorgt dat dit fraaie kunstwerk niet te symmetrisch is geworden. Ik wil de kunstenares bedanken voor deze fraaie in het kleurig kader geplaatste ballerina. We hebben er van genoten en vonden het echt een verrassing deze ‘zomaar’op onze stoep te vinden. Ik denk dat we hiermee een volgende schilderijbekijker ook opnieuw blij kunnen maken. Je begrijpt het wel, ik houd wel van kunst. Marjam ga zo door !!

2. bericht van  Nicole
    blauwe hof wijchen

Hoi Marjam,
    dat heb je prima gedaan. Mooie kleuren en een mooi thema. Beetje abstract, dat maakt het ook direct een beetje spannend!
    Wat een leuke verrassing, thuis te komen en een schilderij in je tuin te vinden.

3. bericht van  Niels
    Zevendreef

Ik heb het schilderij samen met mijn dochter Lena, van 4, bekeken.
    Ze vind het schilderij mooi!.. en een beetje gek.
    De kleuren benoemd ze en merkt op dat er een poppetje in het midden van het schilderij zit.
    Na wat door gevraagd te hebben zegt ze; “ik houd eigenlijk niet van kunst papa”.

Ik vind het een leuk schilderij Marjam.
    Dat je nog maar veel reacties mag ontvangen

4. bericht van  mieke
    blauwe hof

Hallo Marjam,
    Het is vandaag 6 december de verjaardag van Sinterklaas. Even dacht ik dat het mooie schilderij bij de voordeur een cadeautje voor mij was…….
    Je hebt het mooi geschilderd, prachtige, vrolijke kleuren en een leuk onderwerp “Dansend meisje”. Als ik het zie krijg ik ook zin om te dansen of om gaan te schilderen.
    Ik houd heel veel van kunst!
    Het is een leuk project dat jullie doen op school..
    Ik hoop dat je nog vele leuke reacties krijgt

5. bericht van  Bertus
    Blauwe Hof Wijchen

Beste Marjam,

Wat een verrassing om zo’n mooi kunstwerk aan te treffen bij mijn voordeur.
    Ik vind het heel mooi; een mooi thema en prachtige kleuren.

Wat leuk dat jullie zo’n prachtig project hebben op school.
    Toen ik (lang geleden) naar school ging was er zoiets nog niet.
    Pas veel later ben ik me een beetje kunst in gaan verdiepen.
    Ik heb toen cursussen kunstgeschiedenis gevolgd en ga nu vaak naar een museum.
    Ik kan helaas niet schilderen en dat vind ik wel jammer (misschien komt dat later nog).

Hopelijk krijg je heel veel reacties.
    Ik zet je kunstwerk nu bij de buren aan hun voordeur.

Groetjes.

6. bericht van  Ellen
    Blauwe Hof Wijchen

Hallo Marjam,

ik las vorige week over het verspreiden van jullie kunstwerken in de wijk en was daar erg enthousiast over. De dagen daarna had ik de hele buurt afgespeurd, maar jammer genoeg niks gevonden. Groot was mijn verrassing dan ook, toen ik vanmiddag jouw schilderij voor mijn deur zag staan. Je hebt het erg mooi geschilderd Marjam; ik hou veel van kleuren en heb vroeger ook vaak kunstwerken van mijn eigen kinderen aan de wand gehad. Ik vind het fijn om te zien dat je vrolijke kleuren gebruikt, dat zegt wat over hoe je je voelt! Ga vooral door met schilderen en zeg ook maar tegen juf Jannie, dat ik het een heel leuk idee vindt!

Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Marjam – Een meisje in een schilderij