16 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Nicole
  Wijchen

  Hoi Laurens, je schilderij had je mee naar huis genomen om het eerst aan mama te laten zien. Het is prachtig! Vandaag hebben we het samen bij het station in Wijchen neergezet. Ik ben benieuwd of iemand het heeft gevonden. Spannend he!

 2. bericht van  Tjitske
  Wijchen

  Hoi Laurens,

  Ik vind jouw schilderij prachtig. De poppetjes kijken niet zo vrolijk, terwijl het wel hele vrolijke kleuren op het schilderij zijn. Dat vind ik goed bedacht. Ik heb rondgekeken, maar jammer genoeg jouw schilderij nog niet in het echt gezien. Ik blijf zoeken!

 3. bericht van  Pieter
  Odiliapeel

  Hallo Laurens, ik heb je schilderij gevonden Ravenstijn tegen een lantaarnpaal, ik vond het best mooi en heb het dus mee naar huis genomen daar laat ik het een paar dagen staan en dan zet ik het weer ergens neer

 4. bericht van  nine
  uden

  hoi Laurens.
  Mijn oma heeft het gevonden in uden. Nu heb ik het en ik vind het super mooi.
  We gaan even goed bedenken waar we het nu gaan zetten.
  Mijn papa moet volgende week naar Zeewolde dus is het misschien wel leuk als we het daar zetten.
  Helemaal aan de andere kant van Nederland.
  Groetjes Nine.

 5. bericht van  Milou
  uden

  Dag Laurens, jouw schildeij stond bij mijn vriendinnetje Nine voor het huis in Uden. Ik vind het erg kleurig, de ster lijkt net een vuurbal, mooi hoor! De boze alien wordt vast weer vrolijk van de regenboog! Ik zal het schilderij aan papa meegeven, dan neemt hij het mee naar z’n werk in Veldhoven. Kijken wie het dan vindt!
  Leuk project! Mijn moeder schildert ook, zal eens een schilderij van haar op straat zetten, hihi!
  Groetjes Milou (9 jaar!)

 6. bericht van  wil
  knegsel

  hoi laurens
  ik heb het schilderij in eersel gevonden bij de carpool parkeerplaats.
  ik zag het daar staan langs de weg, en het viel al meteen op door de mooie kleuren .
  het is een mooi schilderij , met veel verschillende figuren .
  de alien zal het wel mooi vinden dat hij door heel brabant is geweest.
  mijn vrouw zal het schilderij mee nemen naar limburg dan kan de alien ook limburg zien .

 7. bericht van  Anja Akkermans
  Weert

  Hallo Laurens,,

  Jouw schilderij is aangekomen in Limburg en in goede handen. Het is een kleurrijk palet van figuren geworden. Je hebt er erg je best op gedaan, dat kan ik wel zien.
  Het schilderij is gevonden bij Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert Ook in het centrum houden we van kleur, we hebben zelfs afgelopen week een kleurrijke interactieve biotopenwand geopend (kom maar eens kijken).
  Ik laat het schilderij nog even in het centrum staan, zodat onze bezoekers het ook nog kunnen bewonderen. Misschien ‘verdwijnt’ het vanzelf weer, anders zorg ik voor een reisje, misschien wel naar België…

  Groetjes, Anja

 8. bericht van  Truus
  Weert

  Hoi Laurens. Ik heb het schilderij gevonden in het milieucentrum te weert, en ga het doorgeven aan het Rick kunstcollege ook in Weert, om het als echte kunst een plekje te geven. Ik hoop dat de volgende vinder het ook mooi vindt en het ergens anders in Nederland terechtkomt.

 9. bericht van  helmi coenders
  Weert

  Hoi Laurens. De kleuren in je schilderij zijn inderdaad prachtig. Ik heb je schilderij gevonden tussen de kinderkunst van RICK ( Regionaal Instituut voor Cultuur en Kunsteducatie te Weert). Daar was zaterdag een open-dag georganiseerd en heb ik je kunstwerk gevonden. Wat is dit spannend voor jou en de school. Het kleuren-schilderij, zoals je het zelf noemt, heb ik meegenomen naar mijn huis zodat ik even van al die mooie kleuren kan genieten. Ga zeker door met schilderen en nu ga ik je schilderij ook volgen.

 10. bericht van  Miek Vugts
  Weert

  Hoi Laurens
  Een paar dagen geleden kwam je schilderij bij mij terecht .Ik heb het gekregen van mijn Zusje.Vanavond vertrekt je schilderij naar Maastricht naar mijn dochter Stas .
  Je schilderij is prachtig ik ontdekte iedere keer een nieuw figuurtje . Je verhaal erbij is ook erg leuk . Ik zal vanaf nu je blijven volgen . Ik heb er ook een vermelding van gemaakt op mijn blog .(www.miekske.blogspot.com )

 11. bericht van  Nicole
  Wijchen

  Hoi Laurens, wat leuk he dat je schilderij al zo’n verre reis heeft gemaakt! Groetjes mama

 12. bericht van  Laurens
  Wijchen

  Ik vind het leuk dat jullie mij berichtjes sturen en dat jullie het schilderij leuk vinden. Ik vind het spannend waar het schilderij naar toe gaat.

  groetjes van laurens

 13. bericht van  Hanna

  Hallo Laurens,
  Wat een kleurijk en vrolijk schilderij heb je gemaakt elke keer zie je weer iets anders,ik vind de regenboog wel heel mooi. Ik hoop dat het hier bij de molen in Rozenburg komt te hangen.

 14. bericht van  Stas Vugts
  Maastricht

  Hoi Laurens!

  Wat een mooi schilderij heb je gemaakt! Zoveel verschillende kleuren en firguurtjes, echt mooi! Nadat het een paar dagen op mijn studentenkamertje heeft gestaan ga ik het morgen achterlaten bij de klok op het vrijthof in Maastricht. Dit is een echte ontmoetingsplek en ik hoop dan ook dat iemand je schilderij hier gaat vinden!

  Doeii
  Stas

 15. bericht van  helmi coenders
  Weert

  Hoi Laurens,
  De school is weer begonnen en ik denk weer aan dat leuke project wat je hebt gedaan. Ik was nieuwsgierig of er nog nieuws was, ik denk dat de laatste vinder het schilderij heeft gehouden. Jammer dat deze mensen niets meer hebben laten weten. Misschien is je schilderij nog steeds op reis, wie weet.

  groet, Helmi

 16. bericht van  Marian
  MAASTRICHT

  Hoi Laurens,

  Wat een prachtig schilderij heb je gemaakt. Ik heb het al een tijdje hier staan, maar door veel drukte hier, bleef het even staan. Nu ga ik het morgen in de etalage (in het centrum) aan iedereen in Maastricht laten zien, en zodra het mooi weer is, en droog, zal ik eens kijken waar ik het schilderij van jou zal neerzetten.
  Wat een spannend avontuur, en sorry dat mijn reactie een beetje lang uitbleef.

  Groetjes van Marian.

 17. bericht van  Anoniem

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Laurens – Kleurenschilderij

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl