1. bericht van  Evelien Wiedijk

Hoi Mekki,
    Bouthayna uit mijn klas had jouw schilderij gevonden. Het lukte haar niet om te mailen. Ik kreeg het schilderij van haar. Ik vind het mooi dat je verschillende kleuren hebt gebruikt in de cape. En een mooi verhaal erbij. Ik draag alleen weleens een cape of een makser op een feestje waar iedereen verkleed moet. Misschien is het wel leuk als mensen vaker een cape dragen en dan mensen gaan helpen.
    groetjes Evelien

2. bericht van  MarryWiedijk
    Nieuwe Niedorp

Hallo Mekki,
    Ik was gister bij mijn dochter Evelien in Amsterdam en kreeg het schilderij van haar.
    Ik word wel een beetje vrolijk van de man met de cape, omdat hij zoveel mooie dingen doet en omdat je de vrolijke kleuren blauw, geel, rood hebt gebruikt.Ik zou het schilderij wel langer in huis willen hebben maar omdat ik het voor jou ook heel leuk vind als heel veel mensen jouw schilderij zien zal ik morgen als ik naar Amersfoort ga daar een mooi plekje voor hem zoeken en dan maar hopen dat weer iemand hem meeneemt. Ik zal op de terugweg goed opletten of iemand hem al meegenomen heeft. Oja zou ik bijna vergeten, ik heb vorige week nog een cape gedragen, niet omdat ik een held wilde spelen maar omdat het zo regende (een regencape dus).
    Groetjes Marry Wiedijk

3. bericht van  mekki
    amsterdam

dankje wel voor die email
    groeten
    van mekki

4. bericht van  Marchien
    Amersfoort

Hallo mekki,
    Ik liep in Amersfoort in de stad en ik zag jouw mooie schilderij staan! Wat leuk! Kunst op straat!
    Ik zou de cape wel een keertje willen lenen van jouw held, prachtige kleuren.
    ik zal je schilderij ergens in Amersfoort een mooi plekje geven zodat meer mensen hem kunnen vinden.
    Groetjes! Marchien

Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Mekki – Man met de cape