2 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Ron

  Hoi Leila!
  Wat vond ik het te gek om jou piraat groenbaard te vinden.Ik was de hoden aan het uitlaten en toen zag ik iets moois in mijn ooghoek,na het zien van jou schilderij en het lezen van de kaart heb ik besloten om het mee te nemen. Toen ben ik op internet wezen kijken wat het allemaal inhoud,ik vind dit projekt echt te gek.En wat vind ik jou schilderij mooi! Ik heb besloten om het mee te gaan nemen naar Curacao,Ik ga daar wonen van af 23 juni en als ik daar ben dan plaats ik jou schilderij in een mooie wijk en hoop dan dat jij hele mooie reactie’s krijgt van mensen uit Curacao. En met een beetje geluk gaat alleen jou schilderij dan verder de wereld over.
  Ik zal me best er zeker voor gaan doen. Ga zo door en blijf je best doen op school! je zult er later profijt van heben. Veel succes verder. Groetjes Ron

 2. bericht van  ~Muriel
  Curacao

  Hi Leila,

  Wat leuk! Jouw kunstwerk heeft hier even thuis gestaan bij ons en is nu tijd om door te gaan naar de volgende om ervan te genieten. Wij waren op vakantie geweest en toen wij terug kwamen begin augustus zag ik ineens jouw kunstwerk bij ons thuis staan. Ik hoop dat jouw kunstwerk inderdaad de hele wereld overgaat. Echt heel leuk project misschien ook leuk voor de school van mijn dochter (Nikka) hier, ik ga ze er zeker over vertellen, toevallig heeft ze vanmiddag knutsel-club.
  Zal je blijven volgen, heel veel succes!!

  Groetjes
  ~Muriel & Nikka

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Leila – Piraat groenbaard

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl