5 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Leoni
  Alkmaar

  Hai Nienke,
  Ik heb jouw schilderij nog niet gevonden, maar ik heb besloten dat ik hem ga zoeken..
  Het liefste zou ik hem dan stiekem meenemen naar alkmaar, maar dat kan natuurlijk niet, want dan kunnen andere mensen niet zien hoe belangrijk vriendschap is.
  Ik vind dat je een heel mooi, blij en bijzonder schilderij hebt gemaakt!
  Ik heb ook hele lieve vrienden en vriendinnen om mij heen en die moet je je hele leven dichtbij je houden, want ze zullen altijd heel belangrijk voor je zijn! Daar kom je dan opeens zomaar op een dag achter…. En dat is dan een dag waarin het gras groen is en overal madeliefjes groeien..

  groetjes leoni

 2. bericht van  Irma van Rijn
  Hilversum

  Hoi Nienke,

  Ik zag een print van jouw schilderij in de tent op Westerkeyn. De kleur en de afbeelding trok meteen mijn aandacht. Ik vind het ook een mooie boodschap/uitleg die je aan het schilderij geeft. Het printje van jou schilderij was net een postkaart. Toen had ik een idee: zou het niet leuk zijn om jouw schilderij als postkaartjes naar allerlei (vreemde) adressen over heel Nederland (of de hele wereld sturen… met vertaling). Want vriendschap is belangrijk, daar wordt iedereen warm en blij van en dat gevoel is heerlijk om te verspreiden! Ik hoop dat je nog veel leuke reacties krijgt. Irma

 3. bericht van  @strid
  Utrecht

  Hoi nienke,

  ik heb je schilderij helaas niet gevonden maar ik zag het op de website toen ik het gevonden schilderij van thijs ging terug brengen. Ik vind het zo mooi vormgegeven van je! ga maar door met dit soort mooie tekeningen en ideeen!
  Dakn je wel!!!
  @strid

 4. bericht van  Danielle
  Oosterend,

  Hallo Nienke,
  Wij hebben jou schilderij in Oosterend gevonden en hebben deze in de bushalte in Oosterend dinsdag in de Oerol terug gezet. Wat een prachtig kunstwerk, vooral de betekenis is van heel veel waarden. Want vriendsschap is inderdaad heel bijzonder.
  Wij hopen dat nog veel Oerol gasten jou kunstwerk gaan bekijken.
  Je was al een talent volle actrice ( Wasteland Oerol 2007 ) maar nu ook nog eens een talent volle kunstenares.
  Groetjes vanuit Oosterend,
  Danielle

 5. bericht van  Thijs
  Raalte

  Hoi Nienke.

  Wij hebben jou schilderij gevonden in de haven van West. Lang hebben we zitten twijfelen of we hem door zouden geven of dat we het schilderij zouden houden. Het is het laatste geworden. Een mooi souvernir dat tussen alle andere terschelling/Oerol souvernirs staat. Al onze vrienden, kennisen en familie zullen jouw schilderij zien! Wij vinden hem mooi en tevens een mooi aandenken aan Oerol 2009. Nu we het verhaal hebben gelezen krijgt het zeker een mooie betekenis. Bedankt!

  Groetjes Thijs & Vera uit Raalte.

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Nienke – Vriendschap

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl