1. bericht van  koen
    hoorn

hoi ik ben koen je vriend en ik vind je schilderij heel erg mooi

2. bericht van  joris
    lies

hey laurens leuk be dagt en schilderij in en schilderij in en schilderij joris

3. bericht van  Joyce en Theo
    's-Hertogenbosch

Beste Laurens,

Vanmorgen vonden wij je schilderij voor onze tent. Vonden het mooi wat je geschilderd hebt. Wij hebben het doorgegeven aan onze naaste tentburen en die hebben het opgehangen aan het einde van het fietspad in de bossen. De buren zullen het verder mailen waar het is. Ga zo door met het schilderen.
    Groetjes, Theo en Joyce

4. bericht van  angelique
    alkmaar

hoi die Laurens,

we kwamen vanacht bij de tent op camping de Kooi, zegt me moeder ineens:” wat staat hier nou voor de tent”?. `T bleek jou schilderij te zijn. Hij ziet er mooi uit. Wij hebben hem bij mensen verderop het veldje neergezet. Hoop dat jou schilderij nog langs veel verschillende mensen zal gaan.

gr angelique en de familie Kuipers

5. bericht van  kim
    terschelling

Ik heb je schilderij gezien op het bgroene strand daarna zag ik er een mevrouw mee lopen!

van kim

6. bericht van  Erwin, Melle, Jules en Stijntje

Hoi Laurens,

we zagen jou schilderij in een boom hangen (tussen Hee en West). Als een aap moest ik de boom in om hem eruit te halen. We hebben hem meegenomen en op een bushalte in West gehangen, vlakbij hotel Boszicht (of zoiets). Later zagen we een vader met zijn dochtertje fietsen in West, met jouw schilderij! Je schilderij gaat zo heel mooi rond het eiland! Het is een mooi en kleurrijk schilderij. Wie weet zien we hem weer!!

Tot volgend jaar??!!!

Groeten,

Erwin en de rest

7. bericht van  Robert
    Rotterdam

Hoi Laurens,

Het is inderdaad een erg mooi schilderij. Ik heb het schilderij op dinsdag de 16 juni van mijn buurman Theo gekregen. Toen heb ik het op de fiets meegenomen naar West om in het bos een mooi plekje te vinden. Ik vond toen langs het fietspad een mooie boom tussen hee en West en heb het daar in gehangen. Toen ik vanochtend naar de boot fietste was hij al weer weg, maar dat heb je met zo’n mooi werk.

Vandaag ben ik weer thuis in Rotterdam.
    Volgend jaar ben ik er weer bij.

groetjes Robert

8. bericht van  mariel
    Arnhem

Hoi Laurens,

Wat heb je een mooi schilderij gemaakt! Zola (9) heeft jouw schilderij gevonden. Hij stond bij een bushalte. Ik denk dat zij het meisje is wat Erwin, Melle, Jules en Stijntje hebben zien fietsen met haar vader! Zola moest jammer genoeg een dag eerder met de boot(volwassenen zijn soms heel erg stom!) dus ze kon zelf geen berichtje aan je schrijven. Ik ga namens Zola een mooie plek voor je schilderij zoeken. Maar daar zal ie niet zo lang blijven staan denk ik.

Groetjes van Mariel

9. bericht van  jos gijsen
    gennep

Hoi Laurens,

Vind jouw schilderij erg mooi, heeft diepte dat spreekt mij erg aan en fris kleurgebruik.
    Ga zo door met tekenen. Groet Jos

10. bericht van  Thea Houkes
    Veldhoven

Hallo Laurens.

Je hebt een prachtig schilderij gemaakt en er een hele mooie titel aan gegeven. Past er goed bij.

We hebben je schilderij gevonden bij onze buren op camping de Kooi.
    Zij hadden het weer gevonden bij het toilet gebouw op de camping.
    Oeol was toen al afgelopen en ze konden dus niet meer een mailtje versturen op de Westerkeijn.

Ik vond je schilderij erg mooi en wilde het wel houden.
    Toen hebben ik het dus overgenomen van de buren.
    Ik bof dus wel een beetje, vind ik zelf.

Ik lees nu, in alle berichtjes, dat je kunstwerk al overal is geweest en dat veel mensen het mooi vonden.
    Vind je het zelf ook leuk om zo maar ineens een beetje beroemd te zijn

Gisteren is jou “Sprong in het dipe” met ons meegereisd naar het vaste land en nu is het in Kootstertille in Friesland.
    Morgen gaat het mee naar Veldhoven ( dit ligt naast Eindhoven in Noord-Brabant)
    We willen het daar boven onze keukentafel hangen, zodat we het vaak kunnen zien.
    En dan denken we natuurlijk terug aan die fijne Oerol vakantie op Terschelling.

Laurens, ik hoop dat jij dit ook een goed plan vindt, anders moet je het ons maar even laten weten.
    Jij bent de kunstenaar/eigenaar, dus jij bent de BAAS!

Tot zolang zullen wij goed voor je kunstwerk zorgen.

Groeten van Thea en Flip Houkes

11. bericht van  Thea Houkes
    Veldhoven

Hallo Laurens,

het is alweer lang geleden dat ik je een mailtje heb gestuurd n.a.v. je Oerolschilderij.
    je schilderij staat nu alweer een hele tijd bij ons voor het raam (het is immers een straat-museumstuk!)
    En al heel veel mensen hebben het dus gezien. De stoep loopt direct voor ons huis langs en iedereen kan je werk dus echt goed bekijken, ze blijven dan ook vaak even stilstaan.
    Ik heb nog een foto gestuurd naar de vondstenfabriek/straatmuseum waarop je kunt zien hoe dat eruit ziet.
    Wel een beetje laat, maar toch maar eens kijken wat er nog mee gebeurt.

Heb je alweer eens andere schilderijen gemaakt en hangen die ook al op belangrijke plaatsen?
    Ik ben vorig jaar niet naar Oerol geweest en weet dus niet of er toen nog iets op jullie school is gedaan.
    Als je nog steeds van schilderen houdt dan wens ik je veel succes met je kunstwerken.

Voor nu dus maar weer even de groeten van ons uit Veldhoven.

Thea Houkes – van der Es

Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Laurens – Sprong in het dipe