7 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  ivon lodewijks
  Vries

  Dag Inge,
  Wat mooi dat je zo van bloemen houdt. Je begrijpt wel dat ik daar ook gek op ben. daarom heb ik je schilderij meegenomen en ga het straks een mooi plekje op de camping in Horn geven. Daar zijn vast meer bloemen liefhebbers!
  Ik hoop nog veel schilderijen van je schoolgenootjes tegen te komen. Die ga ik allemaal verplaatsen, zodat veel mensen ze te zien krijgen.
  Heel veel groeten en veel succes met jullie project.
  Ivon Lodewijks.

 2. bericht van  Nicoline Eikenaar Beydals
  haren (Gr)

  lieve inge wij vonden jou schilderij vlak bij de school en hebben het meegnomen naar het campeerterrein in Lies. we hebben het daar neer gezet en gekeken tot iemand het meenam. veel mensen bekeken het, ze vonden het denk ik net zo fleurig als wij. de meesten zetten het weer terug, maar ’s avonds was er toch iemand die het meenam. groeten Tony en Nicoline

 3. bericht van  arjenne
  makkum

  lieve inge
  Ik vind het een ,mooie bloemenzee. En ik vind wat jij later wilt worden een heel mooi beroep. Wij hebben in de tuin ook veel bloemen zaad gestrooid. Ik hoop dat als we van de oerol terug komen, dat ze dan al opgekomen zijn. Bedankt voor je verhaal en schilderij, wij gaan het nu weer ergens neer zetten. Groetjes van Arjenne uit Makkum

 4. bericht van  miryam
  lies

  lieve inge,
  wat een fleurig schilderij, heb ik m toch nog kunnen zien,
  en wat een leuke reacties!
  hopelijk worden jouw gezaaide bloemzaadjes net zo kleurig
  groetjes miryam

 5. bericht van  Johan
  Utrecht

  Heey Inge,

  Wat een geweldige verrassing! Eerst danste ik heerlijk op de opzwepende muziek van Spinvis…en toen kreeg ik van twee hele leuke meisjes een prachtig cadeau….Een prachtige schilderij. Het was zo mooi, dat iemand anders het zo uit mijn handen griste. Dank voor het geweldige cadeau…nu geniet iemand anders ervan….!

  daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!
  Johan en zijn twee lievelingen Marian en Karen

 6. bericht van  Anneleen
  nijmegen

  Hoi Inge,

  ik was dit jaar voor het eerst op Oerol en was verbaasd toen ik in West Terschelling liep en er een kunstwerk aan een verkeersbord was vastgebonden. Het was erg mooi om te zien, want het leek net of er een stukje bloementuin in de straat was neergezet. De straat zag er meteen een stuk vrolijker uit. Het schilderij hing precies op ooghoogte, dus iedereen die langskwam keek ernaar.
  Je hebt een mooi schilderij gemaakt. Van al die kleuren wordt je helemaal vrolijk. Wil je daarom bloemist worden, omdat bloemen zulke mooie kleuren hebben? Of vind je juist dat bloemen lekker ruiken.
  Ik koop in de lente altijd Hyacinthen, want dan gaat mijn huisje helemaal lekker ruiken naar bloemen.

  Tot volgend jaar op Oerol,
  Anneleen uit Nijmegen (weet je waar dat ligt?)

 7. bericht van  annemarie

  Ivon stuurde nog een bericht naar het museum:

  Op Westerkeyn vond ik op een middag het bloemenschilderij van Inge.In het straatmuseum heb ik haar briefje over de bloemen gelezen en haar vervolgens een reactie gegeven op de computer. Ik schreef haar dat ik het schilderij mee zou nemen naar de camping van Staatsbosbeheer in Hoorn.
  Dat viel bij nader inzien niet mee! Het schilderij is vrij groot en lastig te vervoeren op de fiets. Ik ben toen naar de boekhandel in Midsland gereden en heb daar een rol touw gekocht. Dat touw heb ik zo om het schilderij gebonden dat ik het op mijn rug kon hangen tijdens het fietsen. Met de bloemenkant naar buiten, zodat iedereen op het fietspad van Midsland naar Hoorn het heeft kunnen zien! Op de camping heb ik het schilderij aan een tak bevestigd van een struik bij de ingang. Toen ik na een half uurtje ging kijken was het al weg, maar ik weet niet naar wie of waar naar toe. Toch wilde ik het jullie even laten weten.
  Mijn complimenten voor dit leuke project! Veel groeten van Ivon Lodewijks

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Inge – Bloemenzee

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl