1. bericht van  Hanne en Wiegen

Hallo Dorus,

wij hebben jouw schilderij gevonden bij de Badweg in Hoorn. Wij hebben het schilderij op een bankje bij de parkeerplaats gezet. Groeten van Hanne 7 jaar en Wiegen 5 jaar

2. bericht van  ja
    terschelling

jou o zo sloom car is echt super leuk en echt super grappig
    groetjes van joep 10 jaar

3. bericht van  Herman Tossijn
    amsterdam

Dag snelle Dorus,
    Ik heb jouw schilderij gevonden op een bankje in het bos bij Hoorn. ik was aan het hardlopen met mijn hond en toen zag ik daar een schilderij staan. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat het van Dorus was. Ik werd helemaal blij want ik dacht eerst dat het van mijn zoon was, die heet ook Dorus. Wat een toeval he. En weet je wat het nog mooier maakt? Mijn zoon Dorus heeft een windnomade geschilderd. Het is een windnomade bij West-Terschelling. Later zei mijn vrouw dat het schilderijen zijn van de kinderen van Terschelling. Dorus , je hebt een prachtig schilderij gemaakt, Vooral; het goud en het zilver vind ik heel mooi. En natuurlijk die snelle auto. Ik wil graag een keertje met je mee.
    Dorus, ik ben 61 jaar en werk op een school in Amsterdam. Mijn zoon, Dorus, is bijna 25 jaar en vorig jaar afgestudeerd als kunstschilder. Ik wil je vragen mij te schrijven. Ik ben heel benieuwd wie de Dorus van Terschelling is. Als ik volgend jaar weer op Oerol kom, wil ik je ontmoeten.
    Heel veel groeten van Herman Tossijn

4. bericht van  jaap

5. bericht van  dory
    amsterdam

Dorus jouw schilderkunst zet tot nadenken en geeft inspiratie.
    Vooral de reacties van mensen geeft een beeld van mensen die jouw kunst bekijken.

Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Dorus – O zo sloom auto