Het Straatmuseum Het Straatmuseum blikt trots terug op alle schilderijen die zijn gemaakt het afgelopen jaar. Bedankt kunstenaars en ook vinders en internetbezoekers voor alle reacties!

Bekijk hier een korte docu van Teleac/NOT over het Straatmuseum op Oerol 2009!
Deze schilderijen reizen al een tijd rond: Laurens, Rick, ,Daan, Lois en die van Berend (een jaar al!)

1. bericht van  Manu√© Gerrits
    Ferwoude

Hey Thom!

Ik vond je kunstwerk in West, aan de Longway. Ik zag hem en moest hem direct meenemen, zo mooi vind ik hem. Ik heb hem terug gebracht naar de Westerkeijn zodat hij de komende dagen ook door andere Oerolgangers bewonderd kan worden.

Ik vind je gedachte achter het kunstwerk ook heel mooi uitkomen op je plank!

Dank je wel dat ik genieten mocht van zo’n mooi kunstwerk!

2. bericht van  Anoniem

he Tom,
    Ik zag je kunstwerk op Westerkijn liggen.
    Ik vind dat je het erg mooi hebt gemaakt,goede kleuren keuze en dat allemaal op 1 lange plank.Ik hoop dat je nog vaak veel mooie kunstwerken gaat maken

3. bericht van  Anoniem

he Tom

Ga zo door!