3 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  @strid
  Utrecht

  Hoi Thijs!

  Ik heb je schilderij gevonden tussen de spullen van het jutten, hij hing daar en bijna niet opgemerkt misschien…?
  Wat leuk om je tekst te lezen. Dat maakt het schilderij leuker. Ik denk dan: heb je het vanuit je slaapkamer geschilderd? dat zou dan ook een mooie titel kunnen zijn: “mijn slaapkameruitzicht”
  Ik snapte het groen op je schilderij niet? misschien zie je in je dromen bomen staan op het strand? (grapje!)

  Zeg maar tegen ej vader, dat ik een keer kom slapen bij jullie. Nu heb je mijn email adres. Maar dan wi lik wel heel veel korting hoor! ik schrijf natuurlijk niet voor niets zo’n stuk tekst (hihi grapje!)

  Veel plezier met dit project en ik zou zo zeggen: ga door met schilderen, met de uitzichten van je slaapkamer!

  Liefs en warme groet,

  @strid

  Ik vond je schilderij mooi maar ook een beetje rommelig als ik dat eerlij kmag zeggen? maar rommeliger kan ook heel leuk zijn.
  Natuurlijk is het goed voor het straatmuseum. Omdat jij het hebt gemaakt en omdat het zo door jullie allen een mooi geheel en project vormt. daar ben jij dus onderdeel van!
  stoer hoor. ik wou dat ik daar (toen ik klein was) aan mee mocht doen!

 2. bericht van  Adrie en Ria
  Heiloo

  Hoi Thijs,

  Top kunstwerk. We vonden het vannochtend in West langs de weg vlak voor de haven. We hebben meegenomen langs de haven, naar de boten die stil liggen vanwege de ‘ kredietcrisis’? of gewoon omdat ze genieten van het Oerol. Verder langs het wad, het hotel Europa keek zijn ogen uit…. Wat een mooi eiland. Door de duinen richting floot hij zijn lied totdat hij bij het jutterscentrum kwam, daar hebben we hem aan de stranarchitect gegeven die hem gelijk ophing op een mooi hoekplekje tussen de netten. We zagen al dat hij weer weg was 🙂 Wij zijn nu alleen en missen het erk al weer heel erg. We gaan op zoek of we hem weer tegenkomen….. groetjes Ria en adrie

 3. bericht van  Janneke en Ria
  Midsland, Terschelling

  Hi Thijs,

  We vonden je schilderij op de landerummerheide op een auto die voor de ingang stond. Hij stond daar heel uitnodigend en we grepen hem direct. Nu denken we over een goede plek om hem weer achter te laten. Want het is natuurlijk belangrijk dat vrolijke mensen hem vinden, net als jouw schilderij vrolijk is. Gezellige tafels en stoeltjes achter het raam, mooie gele vlaggen en natuurlijk de zee. gezellige kleuren en hij zou ook mooi staan in ons huis, maar ja, we gaan hem volgens de regels op een nieuwe plek achterlaten! Wat dacht je van een boot?

  groetjes,

  Janneke en Ria

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Thijs – Hotel Europa

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl