6 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Kiki en Per
  Midsland

  Hoi Sil,

  We hebben je schilderij gevonden bij Isola Bella tijdens een optreden van de circusschool. Helaas was het naamkaartje eraf en hebben we het schilderij gezocht op Dacatie. Gelukkig konden we het vinden op de website. Het schilderij hebben we meegenomen naar het groene strand en daar waren zoveel mensen dat het vast en zeker verder gaat reizen.

  We vonden je schilderij heel leuk met al die motoren. Groetjes Kiki (6 jaar) en Per (4 jaar)

 2. bericht van  Karen en Marian
  Utrecht

  Dear Sil,

  Karen en Marian hebben je kunstwerk gevonden bij Heartbreak Hotel op het strand voorbij Oosterend bij de fietsenstalling. Wij vinden motoren ook geweldig. En wij zijn fan van Rossi en ook ducatie. Alleen het idee al dat je met de motor op het strand crosst met spuitend zand achter je, lijkt ons helemaal te gek. We hebben het weer meegenomen naar Westerkeyn. groetjes en veel plezier met schilderen en motorrijden. Karen en Marian

 3. bericht van  Mariska en Lonneke EHBO Enschede
  Enschede

  Hallo Sil,

  Wij hebben vanmorgen je schilderij gekregen van onze collega’s EHBO die in het huisje naast ons slapen. Zij hadden hem helaas niet meegenomen op een motor, maar in onze hele grote bus.
  Daarna hebben wij hem in de auto gestopt en meegenomen naar Elvisplak en bij de fietsen neergezet. Nu kwamen we net hier op Westerkeijn en wat zien we staan…. jou schilderij, en in de pc hier zien we dat de nieuwe vinders al een brief hadden geschreven voor ons. Dat schilderij van jou is dus echt snel!!

  Groetjes Mariska en Lonneke
  EHBO Enschede

 4. bericht van  michiel en cindy
  zwolle (voorheen terschelling)

  Hoi Sil,

  Dat ik je schilderij mag vinden als achterneef. Erg mooi en hoe kan het ook anders met motoren. We hebben je schilderij gevonden op de Westerkeyn en vervolgens meegenomen in de auto. Tijdens onze rit terug hebben we lifters meegenomen en je schilderij meegegeven. Als het goed is hebben zij je schilderij ergens bij het groene strand neergelegd.

  Groetjes Michiel en natuurlijk ook van Cindy.

 5. bericht van  annemarie

  Ha Sil,

  Michiel stuurde deze foto nog naar het museum!

 6. bericht van  theresia
  amsterdam

  hoi sil, ik hoop dat dit berichtje naar jou wordt doorgestuurd, want het is wel laat dat ik reageer. het kaartje met de naam van het project was ik kwijt. maar ik heb je schilderij bewaard! voor jou! wil je het terug?

  ik vond je schilderij tijdens oerol op de parkeerplaats bij mijn caravan op nieuw formerum. ik was héél erg verrast en blij, terwijl ik daarvoor wat verdrietig was, dus écht een kadootje! want wat heb jij een mooi schilderij gemaakt! toen heb ik hem bewaard in de caravan, want pas na oerol mocht ik met de caravan op de camping staan. en toen heeft hij 2 maanden buiten gestaan, bij mijn caravan. ik vond het mooi en stoer, ik was er superblij mee. en heel veel mensen op de camping hebben jouw schilderij bewonderd! ik was trots op jou!

  ik wilde het schilderij meenemen naar amsterdam (hier woon ik) en daar weer op de straat zetten, zodat het schilderij écht door heel nederland zou gaan. maar dat durf ik nu niet meer zo goed. ik ben bang dat de vinder hem wil houden (wilde ik toch ook toen tijdens oerol), omdat ie zo mooi is.

  dus wat zal ik doen? zal ik hem binnenkort terugbrengen? ik kom wel regelmatig op terschelling.
  ik wacht je antwoord af. groetjes van mij.

 7. bericht van  Anoniem
  FgqgHZCFbiPGGRARvN

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Sil – Ducatie racebaan

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl