3 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  myrte
  amsterdam

  Hallo Salma!
  Wat heb jij een super mooi schilderij gemaakt (paars is mijn lievelings kleur).
  En ik vind het zeker waar dat lief er nooit nooit is. Mooie woorden.
  Groetjes,
  Myrte

 2. bericht van  Martine
  Amsterdam

  Dag Salma,

  En toen stond er ineens een schilderij op mijn stoep!

  Ik kwam net terug van een rondje hardlopen. Het was een prachtige dag. Toch voelde ik mij een beetje verdrietig, want iemand was niet zo lief tegen mij geweest. Dus toen ik jou schilderij zag staan, werd ik weer blij! En zo kwam jou boodschap dus goed over: dat lief er nooit nooit is!

  Dank je wel, Salma.

  Je schilderij zet ik straks in een portiek, want het regent vandaag, dus dan blijft hij droog. Zo kan iemand anders hem weer vinden.

  Groetjes, Martine

 3. bericht van  Elsa
  Amsterdam

  Hallo Salma,

  Ik heb je schilderij afgelopen vrijdag gevonden in een portiek in de buurt van mijn werk. Ik vind het schilderij heel mooi! Ook kwam de boodschap die het schilderij met zich mee draagt precies op het juiste moment voor mij. Dat lief er nooit nooit is, daar moest ik net op dat moment even aan herinnerd worden. Jouw woorden en schilderij hebben me daarbij geholpen. Dankjewel daarvoor! Ik laat jou schilderij Liefde daarom nog even bij mij thuis staan. Dan kan ik er nog wat langer van genieten. Ik denk dat ik hem over een week op een andere mooie plek op straat in Amsterdam zet. Op die manier kan Liefde doorgegeven en gedeeld worden en kan weer iemand anders het ontvangen.

  Groetjes Elsa

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Salma – Liefde

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl