1. bericht van  Karlijn

Beste Mert,

Vorige week vond ik zomaar een prachtig schilderij. Het bleek van jou te zijn en ik was natuurlijk erg nieuwsgierig naar de betekenis en het verhaal. Wat onzettend goed dat je zo van de natuur houdt!
    Je hebt helemaal gelijk en ik vind ook dat mensen beter met hun omgeving om kunnen gaan.
    Het is veel mooier als alles om ons heen gezond en kleurrijk is. Ik zal proberen om een wereldburger te worden en me aan je 3 goeie tips te houden.

Succes met alles.

Groeten van Karlijn.

2. bericht van  Anja

Mert, wat een prachtig schilderij met een diepe betekenis en een goede boodschap! Geen wonder dat je later een kunstenaar wilt worden, je hebt zeker talent en het gaat je 100% lukken! Ik ben in ieder geval onder de indruk

groetjes, je juf

3. bericht van  Lian

Ik zag vandaag je schilderij staan tegen het hek om de kleine speeltuin in het Rembrandtpark. Heel mooi!

4. bericht van  Myrna
    Amsterdam West

Beste Mert,

Dat was fijn thuiskomen gisteren na een fietstocht in de regen! Ik werd helemaal blij toen ik zag dat er een mooi schilderij bij mij voor de deur was neergezet. Ik heb het gauw naar binnen gehaald en vervolgens de website bezocht. Wat een ontzettend leuk idee van jouw school. Wat ik extra speciaal vind is dat je schildert met een boodschap en dat je erbij uitlegt wat het betekent. Bij de meeste kunstenaars moet je maar raden wat er bedoeld wordt.
    Zodra de eerste droge dag er weer aankomt, neem ik jouw schilderij mee naar mijn werk in Amsterdam Zuid. Ik ga hem doorgeven aan een collega die heel veel van kunst afweet. Je weet maar nooit hoe een schilderij (balletje) rolt!
    Ga zo door, volgens mij komt het met jou wel goed!

Myrna

Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Mert – De kleurrijke plas