4 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  anneleen
  nijmegen

  Hoi Marianne, als ik dit kunstwerk zie vraag ik me af wie deze mensen zijn. dat is leuk gedaan, want een kunstwerk dat vragen bij de kijker oproept is natuurlijk heel spannend. Heb je daar bewust over nagedacht? Ik ga proberen je kunstwerk te vinden en te verspreiden. helaas ben ik niet lang genoeg op OErol om je kunstwerk mee te mogen nemen, want dinsdag ga ik al weer met de boot terug. Anders had ik hem graag willen hebben.
  Groetjes van Anneleen uit Nijmegen

 2. bericht van  isa
  terschelling

  hoi marianne~!
  leuk schilderij heb je gemaakt
  jammer dat tennis is afgeloppen
  maarja
  zie je nog wel!
  doei~
  groetjes isa

 3. bericht van  Rubine
  Terschelling West

  Hey Marianne,

  Wat is dit een leuk schilderij…. ik wordt er helemaal vrolijk van!
  Mooie kleuren en lachende gezichten… helemaal OERLOL!
  Ben jij het meisje? En wie is die leuke jongen? Enne… waar staan die mooie vazen?
  Ga straks je schilderij weer ergens neerzetten voor ander vinders…. hoop dat je nog veel leuke reactie’s krijgt!

  Groetjes, Rubine

 4. bericht van  Gabrielle
  Amsterdam

  Lieve Marianne,
  het is al een tijd geleden dat jij jouw schilderij hebt gemaakt, en ik heb nog niet de gelegenheid gehad je te schrijven.
  Ik ben zelf niet op Oerol geweest, maar mijn buurman wel, die ook op Terschelling is opgegroeid. Hij heeft voor mij jouw schilderij meegenomen als cadeau omdat ik eventjes twee weken voor zijn kat zorgde toen hij op het eiland was.
  Jouw schilderij is dus bij mij terecht gekomen, in Amsterdam, in de Diamantbuurt, op de vierde verdieping, op mijn balkon. Daar maakt het mij heel blij! Ik woon hier alleen, dus met jouw twee vrolijke vaasmensen is het gezellig. Zij kijken uit op een heel klein stukje Amstel, die door de huizen heen nog net te zien is. Je schilderij staat op een tafeltje en ervoor staan ook wat plantjes waar hij en zij langs kijken. Als ik daar zit, dan zijn wij een drietal!En stiekem ben jij er natuurlijk dan ook bij als de ‘schepper’ van het schilderij. Met zijn vieren dus.
  Ik las nu dat je ze vaasmensen noemt- dat verklaard wat. Zelf dacht ik steeds, dat ze een soort bijen/of wespenmensen waren, omdat ze zo leuke streepjes hebben op hun kleding, en omdat hun lijfjes (met name van haar) zo rond zijn en zonder armen en benen.
  Dus voor mij zijn het ook een soort bijtjesmensen, die graag van een plek naar de ander vliegen en mooie ervaringen opdoen en verder gaan om ze weer met anderen te delen om samen mooie dingen te maken. Net zoals bijen dat doen-van bloem naar bloem pollen verzamelen en later wordt er honing van gemaakt. Vind je dat ook een goed beeld?
  Dank je wel voor dit mooie schilderij! Blijf je schilderen? Ik hoop het!
  Ooit zal ik eens op Terschelling weer naar jouw schilderijen zoeken…..
  hele lieve groet…zoemzoemzoem…
  Gabrielle

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Marianne – Vaasmensen

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl