1. bericht van  je mama
    Midsland

Hoi Lieve Astrid,

Wat een prachtig schilderij heb je gemaakt!
    Ik hoop dat we het terug kunnen vinden.
    Ik kan wel zien dat je erg je best hebt gedaan.
    Ik denk ook dat je erg blij was toen je dit schilderij hebt gemaakt, dat zie je aan al de mooie kleuren die je hebt gebruikt.
    Ik zag dit toevallig omdat de EHBO post naast het straatmuseumkantoorje zit.

Groeten en een dikke kus van mama

2. bericht van  Marije Uijtdehaage

Hoi Jos D.!

Wat heb je een super tof kunstwerk gemaakt! Heel bijzonder om hem te vinden en erg jammer dat ik hem niet mee mag nemen naar huis. Het zou erg mooi staan met al die kleuren in mijn kleurige huis.

Ik neem hem weer mee om hem ergens anders op het eiland neer te zetten en iemand anders er blij mee te maken.

Groetjes, marije

3. bericht van  Roxanne
    Midsland

hallo astrid
    ik heb je schilderij gevonden bij het bord van Landerum,ik heb hem toen in de kantine van camping terpstra gezet,iemand heeft hem weer meegenomen en hij staat nu op de camping zelf voor een tent te wachten tot ieman hem weer meeneemt!
    Ik vind hem heel erg mooi!

Groetjes

roxanne lamain

4. bericht van  margriet
    midsland

hoi astrid wat een grappig schilderij maar waarom heeft hij geen krul meer. mooi schilderij ik ben benieuwt waar hij staat.
    gr: margriet

Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Astrid – Zeehond zonder zee en strand