6 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Martin en Hester
  Enschede en Alkmaar

  Hoi Vincent,

  Op onze eerste dag op het Oerol lag hij al naast onze tent, jouw Donald! Gezellig heeft hij een nachtje tegen de stok van onze luifel doorgebracht. De volgende ochtend hebben we hem op een lekker bankje neergezet en die middag was hij al verhuisd, dus er zijn meer mensen die hem mooi vinden 🙂

  Hopelijk krijg je nog wel wat meer reacties, want dit is pas de eerste en het is al woensdag…….Ik vind je schilderij erg mooi, vooral omdat ik denk dat je nog niet heel erg oud bent aan je handschrift te lezen. Je techniek lijkt wel op die van een beroemde Vincent ( van Gogh), vooral de snavel!! Misschien kun je volgend jaar weer een mooi schilderij tekenen, dan van een raaf, zoals je achternaam!! Bedankt voor je schilderij, we werden er erg blij van.

  groetjes Hester en Martin

 2. bericht van  Suzan
  Amsterdam

  Hallo Vincent,

  Ik heb je mooie schilderij gevonden achterop mijn fiets. Wat een mooie zeg! Jij kan dat inderdaad heel erg goed. Je schreef dat je Katrien ook kunt? Laat maar zien, leuk!
  Ik ben op de foto gezet met je schilderij in mijn rugzak. Die foto zal binnenkort op de website van straatmuseum komen. Kijk maar, dan kun je mij zien.
  Dankjewel voor je mooie schilderij!

  Groetjes Suzan

 3. bericht van  Mieke
  Vaassen

  Eeen hele leuke tekening (schilderij). Jammer dat ik zo ver woon anders had ik een hele boel Donald Ducken voor je om te tekenen.
  Ik was blij verrast dat ik dit vond. Heel veel plezier met het tekenen en schilderen in de toekomst.Misschien hoor ik nog iets van je.
  Groeten Mieke Vaasen

 4. bericht van  gerry en cor
  IJsselstein

  Beste Vincent,
  Bedankt voor je mooie Donald Duck kunstwerk. We hebben het vrijdagavond heel laat gevonden. Het hing aan het stuur van mijn fiets op Westerkeyn.
  Zaterdag zijn we naar het festival terrein gegaan maar het kantoor van het staartmuseum was gesloten.
  Daar hing een briefje met: “neem het schilderij maar mee naar het vasteland”. Dat hebben we gedaan en we zullen een goede plek zoeken om het op te hangen. Het is inderdaad erg prachtig. We gaan er van genieten.
  Groeten,

  Gerry en Cor

 5. bericht van  Toos
  Diepenveen

  Beste schilder,

  Wat een verrassing om je Donald Duck op de voorruit van onze auto te vinden. Wat een leuk schilderij! We vonden hem op woensdagavond 17 juni op de parkeerplaats van de Drie Grapen in Midsland Noord.
  We vonden dat er meer mensen van moesten genieten. De volgende dag hebben we Donald Duck op Westerkeyn in een fietstas gestopt.
  Hartelijk bedankt voor je initiatief en de mooie uitvoering.

  Ben en Toos

 6. bericht van  Tess

  Hallo Vincent,
  mijn vader en broer houden van de donald duck

  Tess

 7. bericht van  Anoniem
  midsland

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Vincent – Donald Duck

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl