1. bericht van  Joke Duwel
    Elst

Halla Taisina, ik vind je schilderij erg mooi. Natuurlijk hoort een walvis niet in een aquarium en ook aalle andere vissen niet en ik vind dat je ze ook niet mag vangen! Laat ze maar lekker zwemmen inhet water.
    Wat een mooi schilderij heb je gemaakt! Ik ben er erg bliju mee en ga het ophangen als aan denken aan Oerol 2009!
    Groeten en een fijne vakantie! Joke Duwel

2. bericht van  Marike en Jan Wouter
    Amersfoort

Hallo taisina,

wij hebben je schilderij gevonden in Oosterend bij de ingang van de Zilte Rus (appartementen) hij heeft een tijdje bij ons op het terras gestaan. Eigenlijk wilden we hem wel houden, onze dochter van 6 weken vond hem ook erg mooi. Wij ook trouwens, en we vroegen ons ook al af hoe je die walvis in dat aquarium had gekregen. De bloemen vinden we ook erg knap geschilderd. Maar omdat we vonden dat meer mensen hem moesten zien hebben we hem achtergelaten op de parkeerplaats van camping de kooi. weliswaar met pijn in ons hart, maar we zijn blij dat je schilderij een fijn thuis gevonden heeft bij joke Duwel.
    De groetjes van ons, Marike & Jan Wouter en dochter Milein

3. bericht van  dorette

wat een mooi vrolijk schilderij
    groeten Dorette

4. bericht van  Hessel en Mayke Ruige
    Leeuwarden

Hallo Taisina,

Wij zijn het helemaal eens met Joke Duwel: de walvis is een heel mooi dier en daar moeten we zuinig op zijn. Goed idee van je en het is een prachtig schilderij geworden!

Groeten van Mayke en ome Hessel.

5. bericht van  Eline
    Leeuwarden

Hallo Taisina,

Ik vind het schilderij heel erg mooi!

Groetjes,

Eline

6. bericht van  Joke Duwel
    Elst

Dag Taisina,

Nu ik weer thuis ben wil ik je even laten weten dat ik het erg jammer vind dat ik je schilderij ben kwijt geraakt. Het zat achterop mijn fiets in een fietsmandje en hoe het verdwenen is weet ik niet.In ieder geval zat het er, toen ik weer in West terug was,niet meer in; jammer hoor! Zou hij pootjes hebben gekregen? Stel je eens voor dat de vissen in het aquarium ook pootjes kregen! Dan zouden ze allemaal lekker naar het open water en de zee terug kunnen!
    Ik ben erg blij dat Marike en Jan Wouter het hebben gevonden en ook mooi vonden.
    Groeten van Joke.

7. bericht van  taisina
    terschelling

Hallo Joke Duwel
    Ik vind het stom dat hij is meegenomen.
    maar ik ga naar Frankrijk en als ik dan tijd heb dan kan ik een leuk schilderijtje op papier maken.
    Want ik heb een soort verfdoos en daar kan je regenbogen mee maken.
    Leuk he?
    En als je het leuk vindt om zo`n een te hebben dan moet ik je adres weten.
    Of mag ik je e-mail dan kan ik het dan vragen.

xxxxxxxxxkunstenaar Taisinaxxxxxxxxxx

Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Taisina – Een walvis in een aqarium