1. bericht van  Aike
    Leeuwarden

Hey beste Neeke!
    Ik stond zaterdag 13 juni op de Westerkeyn te genieten van het weer en een prachtige straat theater act van 8 wereld vreemde mensen met een koffer die als boodschap liefde en saamhorigheid kwamen brengen. Na het optreden draaide ik me om. Daar lag jouw schilderij, bovenop mijn vest. Wat een mooi schilderij. Ik was echt vereerd dat ik het had gekregen. Ik wilde hem bijna voor mezelf houden,maar bedacht me dat het eigenlijk veel leuker is wanneer veel meer mensen de kans krijgen om dit schilderij te vinden. Ik heb de vlinder zondag ochtend opgehangen in het Formerummerbos aan een boom langs het fietspad. Toen ik er later op de dag nog even langs ben gefietst om te checken of hij er nog hing, was hij al verdwenen…Ik heb je schilderij met vreugde bij me gedragen! Ik hoop dat hij nog een lange tocht te gaan heeft.

2. bericht van  \Kees

Hoi Neeke,

ik heb het mooie schilderij van de vlinder gevonden op mijn fiets bij het vrouwtje op de bult bij de zee in West.
    Ik vind hem zo mooi dat ik hem graag wil houden. We vinden hem zo mooi omdat ons dochtertje ook op de foto staat met een vlinder en het schilderij past heel mooi bij de andere schilderijtjes op haar slaapkamertje op onze woonboot.
    De vlinder op de foto heeft bijna dezelfde kleuren als die op jouw schilderij.
    Heel erg bedankt voor je mooie schilderij!!
    Groetjes van Kees van den Donker.

3. bericht van  Joke
    Annen

Hallo Neeke, ik heb je prachtige schilderij gevonden onder een boom op ongeveer
    10 minuten rijden vanaf Westerkein. Ik vond het heel leuk en mooi. Wat een
    prachtige kleur blauw. Ik werd helemaal blij van je vlinder. Ik heb hem
    doorgegeven (nadat ik er een tijdje mee gefietst heb) aan een vriend en die
    heeft hem in een boom gehangen. Toen we daar later langs kwamen zagen we dat hij
    al weer weg was. Heel leuk idee. Misschien word je wel een echte kunstenaar.
    Hartelijke groeten Joke uit Annen(Drenthe

Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Neeke – De kleurijke vlinder