4 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  marjon
  naarden

  Hoi Jordy,
  Ja dat klopt met deze vinder, ik hou ook heel erg van fietsen en van vogels en van de dijk. Als ik op Terschellong kom logeren we altijd in Oosterend dus dan fiets je ook heel wat af tijdens de Oerol. De dijk is mooi ook omdat je heel groot de dijk erbij hebt geschreven en dat doet denken aan de popgroep de dijk, die zouden jou schilderij ook vast wel willen hebben. De fiets is ook goed gelukt zeg! Veel plezier en je zult vast wel goede fietskuiten hebben! Lieve groet Marjon

 2. bericht van  hans verburg
  dordrecht

  Lieve Jordy,
  Dank je wel dat ik jouw kleurrijke schilderij mocht vinden. Ik heb er erg van genoten, want ook ik houd heel erg van fietsen, water en dijken. Ikzelf woon in een waterrijk gebied met veel dijken waar ik heel vaak op ga fietsen en dan zie ik vaak hele mooie vogels. Hou jij ook van vogels?
  Nogmaals dank je wel en veel succes in de toekomst.
  Groeten, Hans
  Hallo Jordy P, ik mocht kijken naar jouw schilderij. Wat een prachtige kleur blauw heb je gebruikt voor de lucht en de dijk zooooo groen, zo groen als in mn dromen en ook zoals hij er in het echt uit ziet als de lucht blauw is en de wind zo van de waddenzee over het eiland blaast. Heel veel fietsplezier en tot ziens. Marijke uit Dordrecht

 3. bericht van  AVRO Internet
  Hilversum

  Hallo Jordy,

  Ook wij hebben je mooie schilderij gevonden tijdens Oerol. We hebben het meegenomen naar het kantoor in Hilversum en hebben hem een mooi plekje gegeven in het venster. We zijn er dus heel erg blij mee!

  Wij vinden fietsen en dijken ook erg leuk en mooi! Al fietsen we lang niet allemaal zoveel als jij! Veel plezier nog met fietsen!

  Groetjes
  iedereen van AVRO Internet!

 4. bericht van  Jordy(ik zelf)
  Midsland- Terschelling

  Hallo allemaal!!!

  Wat leuk dat m’n schilderij in Hilversum hangt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  En nu staat mijn schilderij ook nog in het wadden magazine
  ik ben er heel TROTS op en allemaal bedankt voor de berichten!!!!

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Jordy – Fietsend op de dijk

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl