5 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Helena
  Gouda

  Hoi Steven,

  Ik zou willen dat ik jouw schilderij gevonden had, want ik vind het erg leuk. Ik hoop ook dat Nederland de finale gaat winnen, nu eindelijk eens een keertje! Ik geloof dat jij ook heel goed kunt voetballen toch? Misschien dat jij Nederland nog wel eens door de WK finale heen naar de overwinning helpt! Veel succes!

  Helena

 2. bericht van  Opa Remmert
  West-Graftdijk

  Hallo Kunstenaar Steven,

  Wat een leuk idee van de Casimir school. Het schilderij dat jij hebt gemaakt spreekt mij erg aan!! Mooie kleuren en een origineel en actueel onderwerp. De uitslag is ook prima, maar 1-0 is al genoeg om WK te worden.
  Vraag nog even aan straatmuseum of zij het om willen draaien op de website. Het staat volgens mij nu verkeerd om of is dat kunst?
  Ik hoop dat jou en ook mijn droom deze zomer uit komt in Zuid-Afrika.

  Is jouw schilderij al gevonden????

  Groet en kus van

  Trotse Opa & Rina

 3. bericht van  annemarie

  He Steven, klopt het zo, staat het schilderij nu niet meer op zijn kop? Groeten Annemarie!

 4. bericht van  m.daalder
  gouda

  Hoi Steven,
  wat een prachtig kunstwerk ! het zijn kleuren waar ik van houd. ja, dat zou geweldig zijn als nederland een keer in de finale komt! Dat wordt genieten in juni! Kom je hier ook een keer een wedstrijd kijken? Veel groetjes en liefs, xxx, Oma

 5. bericht van  mdaalder
  gouda

  Hoi Steven,
  heb je schilderij niet gevonden maar ik heb Vera net gemaild over haar schilderij, dus ik dacht ik zeg nog even hallo. Tjonge jonge wat kun je goed voetballen, en wat werk je er hard voor. Ik zag echt hele mooie acties van je gisteren. Ik hoop dat je schilderij nog ergens opduikt, want ik vind het wel spannend , leuk idee dat het overal kan zijn,
  doei, doei,
  xx Oma

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Steven – Mijn droom

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl