1. bericht van  mats
    gouda

hee jur wat heb jij een mooi schilderij
    .maar heheb je dat echt gezien?
    .dat lijkt me wel vetcool.
    groetjes je klas genoot

2. bericht van  Irene

Hallo Jurriaan,

Ik heb je schilderij gevonden bij het oude politiebureau. Het was zo koud dus ik heb het mee naar binnen genomen. Het staat nu op ons kantoor aan de Kattensingel.

Wat een leuk verhaal over de voetballende olifanten. Ik heb het niet gezien in Thailand toen ik daar was, maar heb daar wel op de rug van een olifant gezeten en een ritje gemaakt. Wat heb je verder nog gezien in Thailand en hoe vond je dat? Tempels, rijden in de tuktuk?

Ons kantoor is een beetje kaal (we gaan bijna verhuizen) dus het schilderij blijft hier vandaag in ieder geval staan zodat iedereen er van kan genieten. Maandag zullen we het weer ergens achterlaten in Gouda. Hopelijk maakt je schilderij een mooie tocht door Gouda.

3. bericht van  oDILE
    GOUDA

He Jur wat een leuke olifant heb je getekend ik vond het zelf ook een leuk idee om het te tekenen en het is ook zo fantasierijk.

liefs Ootje(je klasgenoot)

4. bericht van  Sascha

Heey Jur
    Geinig schilderij en leuk dat de gene die hem gevonden heeft ook naar Tailand is geweest!!
    Heb je trouwens echt een voetballende olifant gezien??

Groetjes Sascha ook klasgenoot

5. bericht van  Bianca

Hallo Jurriaan,

Ik ben Bianca en ik heb vandaag je schilderij gevonden bij het van Bergen IJzendoornpark. Ik vind het verhaal over je schilderij en de voetballende olifant erg leuk. Helaas ben ik zelf nooit in Thailand geweest.
    Ik ga je schilderij een heel mooi plekje bij mij in de huiskamer geven!

Groetjes
    Bianca Jongkoen

6. bericht van  loek cats
    gouda