1. bericht van  annemarie

Ha Eva,

Jouw schilderij is goed aangekomen in Amsterdam. Jan wil het stiekem heel graag houden, want hij vindt het een topschilderij. Ik ga vanmiddag een mooie plek zoeken om jouwhippojellobluepimpelikleuronodragon neer te zetten. Super dat je hem alsnog hebt weggegeven en nu maar hopen op vele reacties!

groet Annemarie

2. bericht van  oma
    Ee Friesland

Lieve Eva,

Jouw prachtige kleurrijke draak vind ik top.
    Bedankt dat ik hiervan ook mocht genieten.

Liefs oma

3. bericht van  Jantiene

Beste Eva,

ik heb je schilderij gezien in de tuin van het Rijksmuseum, maar heb hem laten staan omdat ik zo veel boodschappen bij me had en ook stiekem wil dat anderen er nog van kunnen genieten. Hoop dat iemand hem meeneemt naar het buitenland. ik was in ieder geval erg onder de indruk,

Groet jantiene

4. bericht van  Inge
    Amstelveen

Beste Eva

Ook ik heb je schilderij zien staan in de tuin van het rijksmuseum. Ik wilde het graag meenemen, maar was op weg naar mijn werk. Bij terugkomst was me iemand voor geweest.
    Ik vind het een erg leuk, mooi en vrolijk schilderij. Hopelijk krijg je nog meer berichtjes!

Groet,
    Inge