13 berichten voor deze kunstenaar

 1. bericht van  Jessica
  Bunnik

  Hoi Rick,

  Jouw vliegtuig is nu weer onderweg naar schiphol om zijn vlucht te vervolgen naar een volgende bestemming.

  Wij zijn erg benieuwd naar het volgende avontuur van jouw vliegtuig!!!

  Groetjes

 2. bericht van  Iris
  Amsterdam

  Hallo Rick,
  Jouw vliegtuig is geland in amsterdam.
  Ze zijn nu even aan het bij tanken om vervolgens naar een nieuwe bestemmig tevliegen.

 3. bericht van  Abel en Sanne
  Amsterdam

  Hoi Rick,

  we hebben je vliegtuig een stukje op onze reis meegenomen, maar wisten niet dat het onderweg was naar Schiphol. Hopelijk nemen anderen het mee in de goede richting. We vonden het erg leuk om je vliegtuig te vinden en wensen het nog veel plezier op de verdere trip.

  Groetjes,
  Abel en Sanne

 4. bericht van  Elian en Lot
  Wijk aan Zee

  Dag Rick, wij vonden zo maar een mooi kunstwerk op de hoek van onze straat . Elian van 5 jaar vindt het hartstikke mooi. Ik begrijp dat je schilderij op weg is naar Schiphol.
  Wij kijken er de Paasdagen nog even naar en dan zullen we het weer op pad sturen.

 5. bericht van  Hanne
  Amsterdam

  Hoi die Rick ik heb een vluchtje in je vliegtuig gemaakt van Amsterdam naar Wijk aan Zee!! prachtig hoor en al die mensen uit de verschillende landen.Goede reis verder.
  Groet uit Amsterdam

 6. bericht van  Marcelle
  Rosmalen

  Hallo Rick,
  Je schilderij heeft een lange reis gemaakt. Ik vond hem vanmorgen in Rosmalen, zomaar op de hoek van een klein straatje. Ik vind je kunstwerk erg mooi, maar vooral je verhaal erbij vind ik geweldig! Een vliegtuig-museum, dat is pas een goed idee. En dat het vliegtuig helemaal naar Marokko vliegt, vind ik heel bijzonder. Het is best een flinke vliegreis naar Marokko, misschien vliegt je schilderij er ook nog eens heen!
  Waar de volgende vindplaats is, is nog geheim, dat weet ik zelf ook nog niet. Goede reis!
  groetjes van Marcelle

 7. bericht van  Ben
  Den Bosch

  Hallo Rick,

  Je kunstwerk is een tijdje uit de lucht geweest… Gelukkig het terecht. Ik vind het idee van een museum in een vliegtuig erg leuk. Ik ga een mooi plekje voor je schilderij zoeken zodat de vliegreis snel weer verder kan gaan!

  Groeten
  Ben

 8. bericht van  Erick
  Tilburg

  Hoi Rick,

  je schitterende vliegtuig en geland in tilburg. hij heeft een mooie plek in de woonkamer. je kunt fantastisch tekenen en schilderen. hij blijft een tijdje bij ons logeren en wie weet waar je vliegtuig hierna heen zal gaan….

 9. bericht van  Audrey
  Den Haag

  Hoi Rick,
  ik vond met 2 vriendinnen in den haag jouw schilderij! wij vonden hem in de vogelwijk vlakbij de fahrenheitstraat!
  Hij staat nu op de afdeling Albatros van de Jutters. Wij vinden hem hier allemaal heeeel mooi en we laten hem even staan en dan zullen we hem weer ergens neerzetten, we weten nog niet waar!
  groetjes!

 10. bericht van  Sylvia
  Den Haag/Benthuizen

  Hoi Rick!
  Ik zag in het berichtje hierboven dat jou schilderij al langer
  bij ons stond dan dat ik dacht…
  Vandaag heb ik hem meegenomen vanaf de Albatros,
  en neergezet in Benthuizen. (Dorpje bij Zoetermeer)
  Ik hoop dat je vliegtuig nog een mooie reis zal gaan maken!
  Groetjes Sylvia

 11. bericht van  Micky
  Bergschenhoek

  Hai Rick, groot was mijn verassing toen ik uit mijn late dienst de achterdeur van ons verpleghuis open deed en jou schilderij vond. Ik dacht wat is dit nu??? Ik keek en las en dacht die neem ik mee. Wat ik leuk vind om te vertellen is dat ik momenteel een opleiding volg tot kunstzinnig coachen en dat ik dit zo vond passen in ,mijn eigen plaatje van nu dat ik er helemaal blij van werd. Ik vind het een heel mooi schilderij. Je gebruikt hele kleurige wolken in je schilderij waaruit ik opmaak dat je graag droomt en kleurijk droomt. je hebt een vliegend museum gemaakt vol met schilderijen dat vind ik leuk bedacht. Wieweet wordt jou idee ooit nog wel eens waar en hangen er dadelijk overal schilderijen in een vliegtuig. Jou schilderij maakt al mooie reizen overal naar toe. Ik vond jou schilderij op mijn werkl in berkel en Rodenrijs vlak bij Rotterdam.
  Ik ga er deze week naar kijken en even van genieten en dan gaat hij verder op reis. waar naartoe vertel ik nog niet. Ik vind het een erg leuk idee ik merk dat ik er blij van wordt en ik hoop met mij nog veel meer mensen.
  Ik wens jou als kunstenaar een goed leven vol kleur en zonnenschijn.
  lieve groet van Micky( Nee niet die Micky van Walt Disney)

 12. bericht van  Corine Jonkman

  Ik heb vanmiddag in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer) bij de pinautomaat het kunstwerk van Rick gevonden; wat een prachtig exemplaar! We gaan er zelf dit weekend van genieten en daarna een mooie plek verzinnen om iemand anders er blij mee te maken! Suc6 ermee!

 13. bericht van  Karina
  Rotterdam

  Beste Rik,
  Ik heb jouw schilderij gevonden in Breda.

  Op een avond in oktober toen ik onderweg was van mijn werk naar het station kwam in jouw schilderij tegen. Ik werd er heel vrolijk van, heb ‘m onder mijn arm gestoken en mee genomen in de trein naar Rotterdam. Ik heb ‘m een plekje in mijn huiskamer gegeven waar hij een paar weken heeft gestaan.
  Met kerst heb ik hem meegenomen naar mijn opa en oma in Schiedam, zodat ook zij van jouw mooie schilderij kunnen genieten…. ben benieuwd waar hij daarna terecht zal komen.

  Nog veel reisplezier!
  Groet,
  Karina

 14. bericht van  Anoniem
  Rotterdam

Font "urania_czech" was not found.Laat een bericht achter voor
Font "urania_czech" was not found.Kunstenaar Rick – Vliegend museum

(C)2009 Straatmuseum.nl & Vondstenfabriek.nl